Bölüm Başkanı Prof.Dr. Zeynep Karahan Uslu

Bölüm akademik ve idari kadromuz, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün ilk öğrencileri olarak 2017-2018 Akademik Yılı’na başlayan öğrencilerimizle 27.9.2017 tarihinde  biraraya gelerek bölüm ve üniversitenin kurumsal ve akademik işleyişine dair bilgi paylaşımında bulundu. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun açılış konuşmasıyla başlayan “oryantasyon toplantısı”, bölüm öğretim üyelerinin sunumlarıyla devam etti.

Bölüm Başkanı Prof.Dr. Zeynep Karahan Uslu, öncelikli olarak bölümün ilk öğrencileriyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölümün açılış amacını, öğrencilerin eğitim yılları süresince sahip olacakları kazanımları, ulusal ve uluslararası alandaki imkanları da aktardı.

Bölüm öğretim üyeleri ise, üniversitenin ve bölümün kurumsal politikaları, ders ve kredi sistemi, sınav ve devam yükümlülükleri hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrencilerin sorularıyla devam eden oryantasyon toplantısı, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.