Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep KARAHAN USLU’nun konuşmacı olarak katıldığı, Etiler Soroptimist Kulübü’nün düzenlediği “İş Hayatında Cinsiyet Eşitliği Sempozyumu” Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde  20 Ekim 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Akademi, iş dünyası, medya ve sivil toplum kuruluşlarından önde gelen konuşmacıların yer aldığı sempozyumda Bölüm Başkanımız ve aynı zamanda UNESCO Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanı Prof. Dr. Zeynep KARAHAN USLU, Prof. Dr. İnci Erdem’in yönettiği oturumda Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  İpek ALTINBAŞAK FARİNA, MEF Üniversitesi öğretim üyesi Nazan MOROĞLU, gazeteciler Meral TAMER ve Elif URGU ile birlikte akademi ve medyada cinsiyet eşitliğinin mevcut durumu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.