UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun katıldığı UNESCO Türkiye Milli Komisyonu 4. Büyük Buluşması 17.11.2018 tarihinde Antalya/Belek’te bulunan Papillon Ayscha Hotel’de gerçekleştirildi.

Kültür, bilgi, eğitim, iletişim gibi genel konu başlıklarının yanı sıra “yapay zeka” gibi daha spesifik, güncel meselelerin tartışıldığı UNESCO TMK 4. Büyük Buluşması’na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Haluk Dursun, UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Altay Cengizer, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Bölüm Başkanımız UNESCO TMK Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, üniversitemiz İİBF  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Kalemci, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eğitim ve kültür dünyasından çok sayıda isim katıldı.