×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

İletişim Topluluğu’nun düzenlediği “ARD Çankaya’da Ankara’da Reklamcılık ve Dijital Reklam” söyleşisi 11 Nisan 2019 tarihinde Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Ahmet Bora Hızal ve ArtprePixel Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ezik’in katıldığı etkinlikte Ankara’da reklamcılık sektörünün dünü, bugünü ve geleceği tartışıldı.

Ahmet Bora Hızal: “Hepiniz Her Şeyden Önce İletişimcisiniz”

Söyleşinin konuklarından Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Ahmet Bora Hızal “halkla ilişkiler olsun, reklam olsun veyahut dijital reklam olsun; bunların tümü iletişime dayanmaktadır” dedi ve öğrencilerden kendilerini iyi birer iletişimci olarak yetiştirmelerinin öneminden bahsetti.

Ahmet Bora Hızal: “Sektörde İletişim Harici Alanlara Kayma Eğilimi Başladı”

 “Sektörde iletişim harici alanlara; bilhassa mühendislik, psikoloji ve sosyoloji gibi alanlara kayma eğilimi başladı” diyen Ahmet Bora Hızal, iletişim öğrencilerinin kendilerini gerek mesleki gerekse entelektüel olarak iyi bir biçimde yetiştirmelerinin önemine dikkat çekti.

Emre Ezik: “Şimdiden Uzmanlaşacağınız Alanı Belirleyin”

Artprepixel Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ezik konuşmasında uzmanlaşmanın önemine değinerek “Şimdiden uzmanlaşacağınız alanı belirleyin ve o alanda yapılan tüm işleri, üretilen tüm metinleri şimdiden bu sıralardayken takip edin ve o işi gerçekleştirenlerle iletişim kurmaya çalışın”dedi.

Söyleşi Yaklaşık 1,5 Saat Sürdü

Ahmet Bora Hızal ve Emre Ezik, gerek reklamcılıktaki küresel gelişmeler gerekse Ankara özelinde reklamcılığa ilişkin güncel durum hakkındaki düşünce ve tecrübelerini 1,5 saat boyunca öğrencilerle paylaştılar.

Çankaya Üniversitesi İletişim Topluluğu’nun düzenlediği söyleşi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun konuklara teşekkür plaketi takdim etmesiyle ve hemen ardından topluca çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.