×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Bölüm akademik ve idari kadromuz, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün 2019-2020 Akademik Yılı’na başlayan yeni öğrencileri ile 26.09.2019 tarihinde  Merkez Kampüs Kongre Merkezi Seminer Salonu’nda biraraya gelerek bölüm ve üniversitenin kurumsal ve akademik işleyişine dair bilgi paylaşımında bulundu.

Fakülte Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Konuşmalar Yaptılar

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mete Doğanay ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun konuşmalarıyla başlayan oryantasyon toplantımız, bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Görevlisi Nefise Şirzad, Çankaya Üniversitesi Kütüphane Müdürlüğü Yöneticisi Ayşen Küyük ve Çankaya Üniversitesi İletişim Topluluğu Başkanı Ozan Arıkazan’ın sunumlarıyla devam etti.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, öncelikli olarak bölümün yeni öğrencileriyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölümün hedeflerini, öğrencilerin yüksek öğrenim hayatları boyunca sahip olacakları kazanımları, ulusal ve uluslar arası alandaki imkânları dile getirdi. Prof. Dr. Karahan Uslu, eğitimin toplumsal boyutuna da vurgu yaparak, öğrencilerimizin her birini topluma değer katan aydın bireyler olarak mezun etme hedefine dikkat çekti.  Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mete Doğanay ise öğrencilerimizin çok isabetli bir tercih yaptıklarının, halkla ilişkilerin geleceğin mesleklerinden biri olduğunun altını çizdi.

Bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Gör. Nefise Şirzad üniversitenin ve bölümün kurumsal politikaları, ders ve kredi sistemi, sınav ve devam yükümlülükleri hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunurken; Çankaya Üniversitesi Kütüphane Müdürlüğü Yöneticisi Ayşen Küyük öğrecilerin Kütüphane ve kütüphane websayfasını nasıl kullanacaklarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. İletişim Topluluğu Başkanı Ozan Arıkazan ise İletişim Topluluğu’nun faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 2019-2020 Akademik Yılı  Oryantasyon Toplantısı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.