Reklamcılık Vakfı’nın Türkiye’nin genç yeteneklerini keşfetmek amacıyla iletişim ve güzel sanatlar fakültelerinde gerçekleştirmiş olduğu Adforce Projesi kapsamında Titrifikir Reklam Ajansı Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Cem Akar 17.02.2020 tarihinde Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Mavi Salon’da bölümümüz öğrencileriyle bir araya geldi.

Cem Akar Yönetiminde Workshop Gerçekleştirildi

Reklamcılık sektörünün güncel durumu ve geleceğe ilişkin olası yönelimleri ve potansiyeli ile ilgili kısa   bir söyleşiden sonra öğrencilerimiz takımlar oluşturarak Cem Akar yönetiminde bir saatlik bir eğitim gerçekleştirmişlerdir.

Programımız, workshop kapsamında birinci olan takımın açıklanması, Cem Akar’a plaket takdimi ve nihayetinde toplu fotoğraf çekimiyle son bulmuştur.