HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜNE YENİ KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların İngilizce Derslerinden Muafiyet Sınavı

Detayları

Değerli Öğrencilerimiz,

COVİD-19 pandemisi sebebiyle, 2020-2021 Akademik yılı İngilizce Muafiyet Sınavı 8 Ekim Perşembe   günü   saat   18.30’da   çevrimiçi   (online) olarak   Zoom   programı   aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Sınava yalnızca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüne 2020-2021 Akademik yılında  yeni  kayıt  yaptırmış öğrencilerimiz girebilirler.

Sınav tek  oturumdan oluşmaktadır.  Bu  sınavdan  başarılı  olan  öğrenciler,  aldıkları  puan aralıklarına göre İngilizce I ve/veya İngilizce II derslerinden muaf olabileceklerdir. Sınava katılmayan  veya katıldığı halde başarılı olamayan  öğrencilerin ilgili dersi (veya dersleri) almaları zorunludur.

Sınavın  içeriğine ve uygulama şekline dair detaylı  bilgilendirme Modern Diller Birimiweb sitesinde aeu.cankaya.edu.tr duyurular bölümünde yer almaktadır. Öğrencilerimizin ilgili web sayfasına giderek bilgilendirme metnini ve sınav yönergesini okumaları gerekmektedir.

Hepinize Başarılar Dileriz.

ÖNEMLİ!

Yeni kayıt yaptırmış tüm öğrencilerin Modern Diller Birimi web sitesinde (aeu.cankaya.edu.tr) bulunan 1 soruluk anketi doldurmaları  zorunludur. Sınava girecek öğrencilerimizin EVET, sınava girmeyecek öğrencilerimizin HAYIR seçeneğini işaretlemeleri beklenmektedir.