Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu

“TÜHİD (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği) Çankaya’da” etkinliği İletişim Topluluğu tarafından okulumuz içerisinde bulunan Mavi Salonda gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğimizin konuğu TÜHİD Eski Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Toksü& Chase Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fügen Toksü’ydü.

Toksü, iyi bir halkla ilişkiler ve iletişim uzmanında bulunması gereken özellikler üzerinde bilhassa dururken; halka ilişkiler ve iletişim meslekleri hakkındaki kanaat, görüş , düşünce ve tecrübelerini bir saat boyunca öğrencilerimizle paylaştı.

Etkinliğimiz, konuğumuz Fügen Toksü’ye teşekkür plaketi takdim edilip, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.