×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

UNESCO (Birleşmiş Millletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü) Türkiye Millî Komisyonu XXVII. Dönem Genel Kurulu çerçevesinde yapılan seçimlerle, 2018-2022 yılları arasında görev yapacak Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Sivil toplum kuruluşları, Üniversiteler, kamu kurumları, tanınmış şahsiyetler arasından seçilen Yönetim Kuruluna Üniversitemiz öğretim üyesi ve Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu da dahil oldu. Kurumumuz öğretim kadrosu mensupları arasından ilk kez bir akademisyenimizin UNESCO TMK Yönetiminde yer alması memnuniyetle karşılandı.

Birleşmiş Milletler’in (UN) özel bir kurumu olan UNESCO, Türkiye’nin  uluslararası platformdaki en ileri yapılarından olup, UNESCO TMK’nun yeni dönemde ülkemizin UNESCO Yürütme Kurulu’na seçilmesinden ötürü  çok daha etkin çalışmalar yapacağı ifade edildi.

Prof. Dr. Karahan Uslu “mesleki birikimimi ifade edebileceğim, uluslararası katma değeri çok yüksek kuruluşun karar vericileri arasında yer almaktan, Üniversitemizi de bu süreçlere şahsım üzerinden dahil etmekten onur duyuyorum”dedi

 

 Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu  Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu  Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu