×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanlığına Seçildi.

 

Birleşmiş Milletlerin eğitim, bilim ve kültür yapısı olan UNESCO nezdinde kadınlar için fırsat eşitliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar sürdürecek  Komitede; KAGİDER  Başkan Yardımcısı ve Erdem Holding Yönetim Kurulu üyesi Emine Erdem, Hacettepe Üniversitesi Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Yüksek Lisans Programı Başkanı Prof.Dr. Aylin Görgün Baran, Çankaya Üniversitesi İİBF öğretim üyesi Doç.Dr. Arzu Kalemci, KSGM E Genel Müdürü Özlem Bozkurt Gevrek, Milli Eğitim Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri üye olarak yer alıyor.

 

Bölüm Başkanımız Prof. Dr.  Karahan Uslu yeni görevi çerçevesinde kadınlarımızın toplumsal konumunu güçlendirmelerini sağlamak, hayata katılabilecekleri yeni alanları üretebilmelerine destek olmak için projeler geliştireceklerini, ülkemizi ve Üniversitemizi bu alanda da hem UNESCO nezdinde hem de ulusal, uluslararası platformlarda, temsil etmekten onur duyacağını ifade etti.

 

Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu