×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun jüri üyesi olduğu Hazar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği “Sınırların Ötesine Geç” adlı kısa film yarışmasının ödülleri 6 Nisan 2019 tarihinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Suriye ve Türkiye uyruklu kişilerin birbirlerine karşı sahip oldukları önyargıyı konu alan kısa filmlerin yarıştığı etkinlikte birincilik ödülüne “Krampon” adlı film, İkincilik ödülüne “Zıt ve Renkler” adlı film, üçüncülük ödülüne ise “Terk Edilmeyen” isimli film layık görülmüştür.

“Umut Vaat Eden Senaryo” özel ödülü “Kaptan Müsati Bir Yerde” adlı filme verildi. Yarışmaya katılan yedi filme mansiyon ödülü verildi.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun yanı sıra sinemacı Yeşim Tonbaz, yapımcı Ekrem Doydu, TRT World program yapımcısı Tülin Tezel ve gazeteci Ayşe Böhürler yarışmanın jürisini oluşturmuşlardır.

Törene Katılım Genişti  

“Sınırların Ötesine Geç” kısa film yarışmasının ödül törenine Nun Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Esra Albayrak, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Hazar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayla Kerimoğlu Katıldı.

Yarışma ve öncesinde düzenlenen etkinlikler için detaylı bilgi için:  http://www.hazardernegi.org/sinirlarin-otesine-gec-hazar-kisa-film-yarismasi