×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı’nın düzenlediği            Medya Ödülleri Seçici Kurulu’nda yer aldı. Seçici kurul 4 Şubat 2020 tarihinde bir araya gelerek Yazılı Medya, Görsel Medya (Alt Kategoriler: Televizyon Dizileri, Güncel Programlar, Belgeseller, Haber Programları, Yarışma Programları) İşitsel Medya, Dijital Medya ve İletişim Onur Ödülü kategorilerinde değerlendirmelerini tamamlamıştır. İletişim, tarih ve sosyal farkındalık oluşturulmasına katkı alanlarında verilen Demirkent Ödülleri sahiplerini 11 Şubat 2020 tarihinde bulacaktır. Etkinlik İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Seçici Kurul İçin Zengin Bir Kadro Oluşturuldu

Medya Ödülleri Seçici Kurulu’nda Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Karahan Uslu ile birlikte gazeteci ve televizyoncu Aslı Öymen, Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Başkanı Gonca Karakaş, NMC Televizyonculuk ve Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çolakoğlu, Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı, İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Süleyman Seyfi Öğün ve Yeni Medya Elektronik Yayıncılık CEO’su Sümeyra Teymur yer almıştır.

Kız Öğrencilere Burs Verilecek

Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre ödül törenleri sırasında sınırlı sayıda basılmış “Ekonomi Sözlüğü” satışa sunulacak ve elde edilen gelirle üniversitelerin tarih bölümlerinde okuyan maddi durumu kısıtlı kız öğrencilere burs verilecektir.