Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun Kongre Başkanlığını ve Bilim Kurulu Üyeliğini üstlendiği IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi 08-12 Nisan 2020 tarihleri arasında Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürülüğü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi ve Moğolistan Khovda Üniversitesi  işbirliğinde Bodrum’da gerçekleştirilecektir.

Kongreye Farklı Ülkelerden Bilim İnsanları Katılacak

Sosyal Bilimler, Turizm, Kültür, Tarih, Edebiyat, Arkeoloji alanında çalışan akademisyen ve araştırmacıların dahil olabileceği kongreye farklı ülkelerden davetli bilim insanları katılacaktır.