BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU DEMİRKENT VAKFI DANIŞMANLAR KURULU’NDA

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, iletişim, ekonomi, tarih ve eğitim alanlarında araştırmalar yapan Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı Danışmanlar Kurulu’nda yer aldı.

Danışmanlar Kurulu Alanlarında Yetkin İsimlerden Oluşuyor

Farklı alanlardan profesyonellerin oluşturduğu Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı Danışmanlar Kurulu’nda Prof. Dr. Karahan Uslu’nun yanı sıra gazeteci Abbas Güçlü, yazar Aret Vartanyan, Burgan Leasing Genel Müdürü Cüneyt Akpınar, Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Güzel, Antalya Bilim Üni.Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Murat Kaplan, ARC Eğitim Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mentor Gümrük Müşavirliği Şirket Ortağı Dr.Hakan Çınar, ISS Tesis Yönetim Hizmetleri Grup İnsan Ve Kültür Departmanlığı Direktörü Ebru Demir Koçak, Reklamcı / Yazar Ender Merter, yazar Feridun Andaç, Egon Zehnder Ofis Lideri Murat Yeşildere, Baltaş Grubu Kurucusu Prof. Dr. Acar Baltaş, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Ve Sanatları Bölümü’nden Prof.Dr. Casim Avcı, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Argun Karacabey, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Birsel Küçüksipahioğlu, İstanbul Üsküdar Üniversitesi İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Marmara İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Fatma Ayanoğlu Şişman, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Elif Haykır Hobikioğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof.Dr. İlter Turan, Koç Okulu Genel Müdürü Prof.Dr. Murat Günel; akademisyen, yazar, marka danışmanı Prof. Dr. Uğur Batı, PWC Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı Umurcan Gago, Cambrıdge Unıversity Press Turkey Genel Müdürü Yıldıray Karaaslan, İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cüneyt Dirican, PWC Türkiye Vergi Hizmetleri Lideri Zeki Gündüz, Master Camp Eğitim Platformu Kurucusu Zuhal Gürçimen gibi alanlarında yetkin isimler bulunmaktadır.