Bölüm akademik ve idari kadromuz, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün 2021-2022 Akademik Yılı’na başlayan yeni öğrencileri ile 14.10.2021 tarihinde  Merkez Kampüs Kongre Merkezi Seminer Salonu’nda bir araya gelerek bölüm ve üniversitenin kurumsal ve akademik işleyişine dair bilgi paylaşımında bulundu.

TOPLANTI BÖLÜM BAŞKANIMIZIN KONUŞMASI İLE BAŞLADI

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun konuşmalarıyla başlayan oryantasyon toplantımız, bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nefise Şirzad ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi (HİRA) sorumlusu Hakan Yıldırım’ın konuşmalarıyla devam etti.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, öncelikli olarak bölümün yeni öğrencileriyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölümün hedeflerini ve öğrencilerin yüksek öğrenim hayatları boyunca sahip olacakları kazanımları dile getirdi. Prof. Dr. Karahan Uslu üniversite eğitiminin önemine dikkat çektiği konuşmasında, öğrencilerimizin her birini topluma değer katan aydın bireyler olarak mezun etme hedefinin altını çizdi.

Bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nefise Şirzad, üniversitenin ve bölümün kurumsal politikaları, ders ve kredi sistemi, sınav ve devam yükümlülükleri hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunurken; HİRA sorumlusu Hakan Yıldırım HİRA çerçevesinde tasarlan plan ve projelerden bahsetti.  2021-2022 Akademik Yılı  Oryantasyon Toplantısı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.