HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜNE 2021-22 AKADEMİK YILINDA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların İngilizce Derslerinden Muafiyet Sınavı Detayları

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Muafiyet Sınavı 7 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Modern Diller Birimi C Blok (Hazırlık Sınıfı Ek Bina)’da gerçekleştirilecektir. Sınava yalnızca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne 2021-2022 Akademik yılında yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimiz girebilirler.

Sınav tek oturumdan oluşmaktadır. Bu sınavdan başarılı olan öğrenciler, aldıkları puan aralıklarına göre İngilizce I ve/veya İngilizce II derslerinden muaf olabileceklerdir. Sınava katılmayan veya katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin ilgili dersi (veya dersleri) almaları zorunludur.

Öğrencilerin okul numarası, ad-soy ad ve tercih (Sınava katılmak istiyorum/istemiyorum) bilgilerini en geç 4 Ekim Pazartesi saat 12:00’ye kadar https://forms.gle/ZNT4heRAuUvw12CE7 adresindeki anket linki üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

Sınavın içeriğine ve uygulama şekline dair detaylı bilgilendirme anket sonuçlarına göre Modern Diller Birimi web sitesinde (aeu.cankaya.edu.tr) yayınlanacaktır.

Hepinize Başarılar Dileriz.