ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!!!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sebebiyle güz döneminde gerçekleştirilemeyen hareketlilik kontenjanlarının da bahar döneminde kullandırılması planlanmaktadır. Bu doğrultuda her akademik bölümümüzden 2’şer öğrencinin hibelendirilmesi hedeflendirilmektedir ancak programın işleyişinde pandemi sebebiyle anlaşmalı Üniversitelerin kabul durumları, vizelerin zamanında verilip verilmeyeceği, hareketliliğin fiziki olarak gerçekleşip gerçekleşmeyeceği gibi konular belirsizliğini korumaktadır. Başvuran öğrencilerimizin bu ihtimalleri de göz önüne alarak başvurdukları kabul edilecektir. Bütün bunlara ek olarak Üniversitemiz Pandemi süreçlerinde olumsuz gelişmelere göre öğrencilerimizin sağlığını önceleyen bir tavırla süreci durdurabilecektir.

2020-2021 dönemi Bahar dönemi için Erasmus başvurularının daha önceki yıllarda olduğu gibi Bölüm Erasmus Koordinatörlünün onayı ve imzasıyla Ofisimize bizzat gelerek elden ya da resmi e-posta adresimize iro@cankaya.edu.tr yapılması gerekmektedir.

Bahar Dönemi Takvimi

ERASMUS+  2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

Tarih  Faaliyet
01 Ekim 2020 –