BÖLÜM ARAŞTIRMA GÖREVLİMİZ OBEN HÜSEYİN SAZANER DOKTORA EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Bölümümüz Araştırma Görevlisi Oben Hüseyin Sazaner, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Prof. Dr. Fatih Keskin danışmanlığında hazırladığı “Adalet Temelli Halkla İlişkiler Yaklaşımı: Dezavantajlı Grupların Aktivist Unsurları İçin Yeni Bir Halkla İlişkiler Perspektifi” başlıklı doktora tezini 7 Haziran 2024 tarihinde başarıyla savunmuş ve Dr. Ünvanı almaya hak kazanmıştır.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun hazır bulunduğu jüride Prof. Dr. Fatih Keskin, Prof. Dr. Sema Yıldırım Becerikli, Prof. Dr. Melike Aktaş, Prof. Dr. G. Senem Gençtürk Hızal yer almıştır.