BÖLÜM AKADEMİK PERSONELLERİMİZDEN DR. ÖĞR. ÜYESİ NEFİSE ŞİRZAD’IN DİJİTAL ESERİ 5. ULUSLARARASI MEDYA ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA “SERGİLENMEYE HAK KAZANMIŞTIR.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 5. Uluslararası Medya Çalışmaları kapsamında “İletişimin Geleceği” temalı yapay zeka sergisi için öğretim üyemiz Nefise Şirzad tarafından tasarlanan “ Dual Ingenuity” isimli dijital eser sergilenmeye hak kazanmıştır. İnsan-makine iş  birliğini yapay zeka üzerinden ele alan sergiye toplamda 113 eser başvurusu yapılmış olup, bu başvurular arasından 36 eser sergilenmeye layık görülmüştür. Seçilen eserler sempozyum süresince dijital ekranlarda sergilenmiştir. Ayrıca söz konusu eserler sempozyum web sitesinde dijital sergi kataloğu olarak yayınlanacaktır.