Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi öğrencileri 18-19 Nisan 2024 tarihinde bölümümüzce düzenlenen “Sosyal İçerikli Reklam ve Kısa Film” atölyesine katıldılar. Bölümümüz öğretim görevlileri Doç. Dr. Sevilay Ulaş, Dr. Öğr. Üyesi Nefise Şirzad, Öğr. Gör. Dr. Deniz Bayraktaroğlu ve HİRA (Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi) Sorumlusu Ahmet İlker Coşkun öğrencilere halkla ilişkiler, reklam ve senaryo hakkında bilgiler aktararak uygulamalı eğitim gerçekleştirdiler.

FİLMİN İLK GÖSTERİMİ GALA’DA

HİRA’da düzenlenen eğitim sonunda öğrenciler bir gözlük metaforu üzerinden, gerçekleri görmekten kaçınmak ile görmeyi seçerek gerçeklerle yüzleşmek arasındaki ikilemi ele alan, sosyal dışlamanın yıkıcı sonuçlarına odaklanan bir kısa film yazdılar, yönettiler ve oynadılar. Kısa filmin ilk gösterimi bölümümüzce düzenlenecek olan kısa film galasında gerçekleştirilecektir.