Çankaya Üniversitesi İletişim Topluluğu 16 Mayıs 2019 tarihinde Retacollective Reklam Ajansını ziyaret etti. Öğrencilerimizin reklamcılığa ilişkin sektörel pratikleri yerinde gözlemleyebildiği ziyaret süresince reklamcılık sektörünün güncel durumundan istihdam olanaklarına, kampanya oluşturma süreçlerinden kampanyanın organizasyonuna değin çok çeşitli meseleler Retacollective yetkililerince öğrencilerimize aktarıldı.

Ziyaretle ilgili olarak İletişim Topluluğu Başkanı Ozan Arıkazan “Bugün Çankaya Üniversitesi İletişim Topluluğu olarak, topluluk danışmanımız sayın Arş. Gör. Oben Hüseyin Sazaner ile birlikte Retaco Reklam Ajansı’na gezimizi düzenledik.Güler yüzlü ve samimi karşılamaları için bütün Retacollective çalışanlarına ve bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen danışmanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak Retacollective Reklam Ajansı’na çok teşekkür ederiz.