BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU “DÜNYA TOPLUMSAL FAYDA ÖDÜLLERİ” JÜRİSİNDE

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu Dünya Gazetesi’nin düzenlediği Dünya Toplumsal Fayda Ödülleri’nin jürisinde yer alacak. Dünya gazetesi tarafından özel, kamu ve yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarının ödüllendirileceği etkinlik 29 Kasım günü İstanbul’da Hilton Maslak Otel’de düzenlenecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 12 KASIM 2023

Yarışmaya proje gönderimi 12 Kasım Pazar günü, saat 00.00’a kadar proje web sitesi üzerinden yapılabilecektir.

ALANINDA YETKİN İSİMLER JÜRİDE YER ALACAK

Alanlarında saygın isimlerin yer alacağı seçici kurulda Bölüm Başkanımız Prof. Karahan Uslu’nun haricinde; Ahu Serter (Fark Labs Kurucusu, ARYA Kadın Yatırım Platformu Kurucusu), Arzu Çekirge Paksoy (Sosyal Sorumluluk Danışmanı, Köşe Yazarı), Ayşe Kırımlı (TOG Genel Müdürü), Banu Taşkın (TEV Genel Müdürü), Burcu Kösem (Dünya Gazetesi CEO’su), Didem Gordon (Etki ve ESG Danışmanı, Phaida Ventures Kurucusu), Dr. Nimet Elif Uluğ (Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Türkolog, Tarihçi, Yazar), Ebru Baybara Demir (Gönül Mutfağı Kurucusu), Emine Erdem (SEDEFED BAŞKANI), Fügen Toksü (İletişim Yönetim Danışmanı/ TOBB Medya ve İletişim Meclisi Başkan Yardımcısı), İbrahim Betil (TOG. Sen de Gel Vakfı Kurucusu), Orhan Turhan (TÜSİAD BAŞKANI), Prof. Dr. Itır Erhat (Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi), Ufuk Tarhan (Dünya Gazetesi Yazarı, Fütürist, Girişimci, Yazar), Ümit Boyner (Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi), Yeşim Beyla (Kurumsal Sürdürülebilirlik Danışmanı) yer alacaktır.