Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, 2022-2023 Akademik Yılı mezunu olan öğrencilerini görkemli bir mezuniyet töreni ile uğurladı. 23 Haziran 2023 tarihinde Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet töreninin açış konuşmalarını Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp ve Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakan Maraş gerçekleştirdiler. Mezuniyet töreninde öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir Öcal ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun ellerinden aldılar.