GENÇ KRİSTAL YARIŞMASI 2021’İN KAZANANLARI ARASINDAYIZ
Reklamcılık sektörünün en prestijli yarışması olarak, otuz üç yıldır devam eden Kristal Elma’nın, Üniversite öğrencileri arasında düzenlenen ayağındaki, Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması ödülleri, 18 Aralık 2021 tarihinde sahiplerini buldu. Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yarışmada Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümü 4. Sınıf öğrencimiz Hüseyin Görür, Maltepe Üniversitesi öğrencisi Sude Güven ile oluştuğu kripto para alım ve satımına yönelik #ZirveBurası projeyle yüzlerce ekip arasından sıyrılarak, 2021 Genç Kristal Elma Gümüş Ödülünü aldı.

2020 Yılında da Birincilik Ödülü Çankaya Üniversitesi’nin
Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu; öğrencilerinin başarısının devamlılık arz ettiğini, geçen sene düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda da İş Bankası’nın Maksimum Genç Kart uygulamasına yönelik reklam kampanyalarıyla birinciliğe ve Kristal Elma heykelciğine sahip olduklarını belirtti. Karahan Uslu “bu yılda sektörün önde gelen profesyonellerinin, sektörel ve akademik temsilcilerin dahil olduğu seçkin ve zorlu bir jüri nezdinde elde edilen takdir, yetişmelerine katkı sağladığımız gençlerin, yarının aydınlık Türkiye’sinin etkin aktörleri arasında yer alacağının işaret fişeğidir, hocaları olarak muvaffakiyetlerinden büyük mutluluk duyuyoruz“ dedi.

“Arkadaşlarımızı İletişim Atölyemiz Olan HİRA’ya Davet Etmek İstiyorum”

Kristal Elma Yarışması’nda Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün yakaladığı istikrara değinen öğrencimiz Hüseyin Görür “Bundan sonrası için bölümümüzü daha rekabetçi günler bekliyor, zirveye çıkmaktan öte orada kalabilme mücadelesi olacak ve haliyle gözler üstümüzde. Ben mezun olduktan sonra alt dönemden arkadaşlarımın ve bölümü tercih edecek adayların bu başarıları tekrarlayacağına şüphem yok. Başarı için gerekli kadro, imkanlar ve ilgi de fazlasıyla hazır vaziyette. Son söz olarak, Üniversitemizin bölümleri arasında diğerlerine benzemeyen olduğumuzun farkındayım tam da bu yüzden keşfetmeyi seven diğer bölümlerden arkadaşlarımızı iletişim atölyemiz olan HİRA’ya davet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.