Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz, iletişim sektörünün en prestijli yarışması Altın Pusula’da, 215 proje içerisinden Birinci Ödülü’nü alarak Üniversitemizin başarılarına bir yenisini ekledi.

İletişim sektöründe 50 yılı aşkındır faaliyet gösteren Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından; bu yıl 21.’si gerçekleştirilen, Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ödül programı ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ 18 Ekim 2023 Çarşamba akşamı, Zorlu PSM’de gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu. İletişim sektörünün en başarılı proje ve markalarının açıklandığı gecede, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (HİR) Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Kurumsal Sorumluluk – Kültür & Sanat Ödülü’nü takdim ederken, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz Ceren Gürses, Yunus Emre Türkoğlu, Mehmet Mete Kansu ve Tolga Yurga, öğretim görevlimiz Dr. Deniz Bayraktaroğlu danışmanlığında gerçekleştirdikleri “Daha Mutlu Bir Sen Mümkün” adlı projeyle, katılım sağlayan 200 proje içerisinden Genç İletişimciler Birinci Ödülü’nü alarak Üniversitemizi gururlandırdı.