Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri 15 Haziran 2023 tarihinde bölümümüzce düzenlenen “Sosyal İçerikli Reklam ve Kısa Film” atölyesine katıldı. Bölümüz öğretim görevlileri Dr. Öğr. Üyesi Nefise Şirzad, Öğr. Gör. Dr. Deniz Bayraktaroğlu ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi (HİRA) Sorumlusu Ahmet İlker Coşkun öğrencilere kısa film hakkında bilgi aktararak, uygulamalı eğitim verdi. Eğitim sonunda öğrenciler halkla ilişkiler odaklı bir sosyal sorumluluk kampanyasının bir parçası olabilecek kısa filmlerinin fikrini buldular, senaryosunu yazdılar, çekimlerde oyuncu olarak yer aldılar ve nihai olarak filmlerini yöneterek hikayelerini kendi gözlerinden dünyaya aktardılar.