Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak düzenlediğimiz Z Kuşağı’nın Gözünden “Kendi Hikayelerinin Kahramanları Kısa Filmler Galası” 21 Kasım 2023 tarihinde Ankara Cermodern’de gerçekleştirildi.

Açış Konuşmaları Rektörümüz ve Bölüm Başkanımız Tarafından Gerçekleştirildi

Ankara’nın en seçkin liselerinden öğrencilerin, bölümümüzce düzenlenen “Kısa Film Senaryo Yazımı ve Çekimi Workshop’u”nda” ürettikleri kısa filmler davetlilerle buluştu. Açış konuşmalarını Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş ve bölüm başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun yaptıkları etkinlikte üniversitemiz akademik ve idari personellerimizden oluşan Çankaya Trio Grubu mini bir konser gerçekleştirdi.

Öğrencilerin Filmleri Davetlilerle Buluştu

Özel Arı Okulları’nın öğrencilerinin çektiği “Kaygı Haritası” isimli film davetlilerle buluştu. Filmi çeken Özel Arı Okulları öğrencilerine sertifikalarını Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş takdim etti. Gala’da Deli Bilim ve Sanat Fırat İlhan Okulları öğrencileri çektikleri “Lafügüzaf” isimli filmle yer aldılar. Deli Bilim ve Sanat Fırat İlhan Okulları öğrencilerine sertifikalarını Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Seva Demiröz takdim etti. Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin çektiği “1+1” isimli film davetlilerle buluşurken, Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine sertifikalarını Sıtkı Alp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Tarman Takdim etti. Etkinlikte TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencileri “Hangi Şık” isimli kısa film yer aldılar. TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerine sertifikalarını Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak takdim etti. Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri ise galada “Seke Seke” isimli filmleriyle yer aldılar. Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencilerine sertifikalarını Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu takdim etti. Gala gecesi çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.