CİDA INTERNATİONAL 2022 3. DİJİTAL ÇAĞDA İLETİŞİM SEMPOZYUMU BAŞLIYOR

Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak paydaşları arasında yer aldığımız, “CİDA International 2022 3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu” Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde 12-15 Ekim 2022 tarihleri arasında başlıyor. Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun’un da açılış konuşması olduğu sempozyum, Ankara Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi haricinde Hacettepe Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşmektedir. Uluslararası nitelikli sempozyumda dijital iletişimin farklı yönlerini ele alan, çok sayıda uluslararası ve ulusal araştırmacının bildirileri yer almaktadır.

Sempozyuma Bölümümüzden Yoğun Katkı

Sempozyum bildiri özetleri kitabının baskısının üniversitemizce üstlenildiği CİDA 2022 International 3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu’na bölümümüz akademik personelleri de yoğun ilgi gösterdi. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu Düzenleme Kurulu üyesi olarak, “Sonralar Çağı” oturumunun moderatörlüğünü üstlenirken, bölüm akademik personellerinden Doç. Dr. Sevilay Ulaş “Çocuk Influencerlar (Kidfluencerlar) ve Marka Algısı İlişkisine Yönelik Bir Değerlendirme”, Dr. Öğr. Üyesi Nefise Şirzad “Yapay Zeka Influencerlarının İnsanların Algısı Üzerine Etkisi”, Arş. Gör. Oben Hüseyin Sazaner ise “Video Aktivizm ve Alt Siyaset İlişkisi: Atajurt Kazak İnsan Hakları Örgütü Örneği” isimli tebliğleriyle sempozyuma katılacaklar.