Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz, Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi’nden gelen 11. sınıf öğrencilerine ve rehberlik öğretmenlerine, uygulama ve proje üretimi odaklı bir workshop ile bölümümüzü ve üniversitemizi tanıttı. 6 Nisan 2023 tarihinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi’nde (HİRA) gerçekleştirilen etkinlik yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Sosyal İçerikli Reklam & Kısa Film Workshop”ımıza katılan üniversite adayı öğrencilerimiz, hem Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyemiz HİRA’nın imkanlarını gördüler hem de sosyal sorunlara dikkat çekerek fark yaratacak bir filmin/reklamın fikir tasarımı, yazım ve çekim sürecine dair püf noktaları öğrenerek üniversitemizden kendilerine ait, özgün bir kısa filmle ayrıldılar.