Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu 4. BOYUT Medya ve Kültürel Çalışmalar Dergisi Yayın Kurulu üyeliğine seçildi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren 4. BOYUT Journal of Media and Cultural Studies, hakemli akademik dergisinde; medya ve kültür alanlarında yürütülen Türkçe ve İngilizce bilimsel çalışmalara yer verilmekte, iletişim bilim alanına özgün katkılar verilmektedir.
Derginin Yayın Kurulu’nda Prof. Dr. Karahan Uslu’nun yanısıra Türkiye, Kanada, Litvanya, Slovenya, Makedonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden saygın akademisyenler yer almaktadır