BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU TÜHİD ALTIN PUSULA TÜRKİYE HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜL TÖRENİ’NDE JÜRİ ÜYESİ OLARAK YER ALDI

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu TÜHİD Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni’nde Jüri Üyesi olarak Yer Aldı.

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün çatı örgütü konumunda bulunan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) 2022 yılında 50. yılını kutlarken, halkla ilişkiler sektörünün ilk ödül programı olan 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni 30 Haziran 2022’de Zorlu PSM’de geniş bir katılımcı topluluğu ile birlikte gerçekleştirildi.

Başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışma iletişim sektörünün etkin temsilcilerinin jüri üyeliği ile gerçekleştirildi.
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun da dahil olduğu Seçici Kurul’da; Fügen Toksü (Toksü ve Chase Halkla İlişkiler), Ahmet Akın (Marka ve İletişim Danışmanı), Arzu Çekirge Paksoy (ARPR İletişim Danışmanlığı), Ayşenur Aydın (OPET Petrolcülük), Bahar Erbengi (Doğuş Grubu), Bülent Fidan (BrandMap Dergisi), Burçin Girit (BSH), Celal Toprak, Ceren Çubukçu (Havas), Çağlar Gözüaçık (Tazefikir), Dr. Çağla Gül Şenkardeş (Durugörü Danışmanlık), Doç. Dr. Oğuz Göksu (TRT), Elmas Özler (Bluechip Events), Ebru Şenel Erim (Unilever), Faik Uyanık (UNDP-Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı), Funda Öge (TÜRK TELEKOM), Gonca Karakaş (Effect BCW), Gökhan Şengül (İGA İstanbul Havalimanı), Hansın Doğan (UNDP), İpek Özgüden Özen (On iletişim/ TÜHİD Başkanı), İsmail Özbayraktar (TURKCELL), Meral Saçkan (MPR İletişim Danışmanlığı), Mustafa Kutlay (İDA İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği), Necip Murat (pazarlamasyon.com), Nezahat Yıldırım (B4G Platform), Günseli Özen (Marketing Türkiye), Prof. Dr. Melda Cinman (Marmara Üniversitesi), Prof. Dr. T. Serra Görpe (Sharjah Üniversitesi), Prof. Dr. Billur Ülger (Yeditepe Üniversitesi), Prof. Dr. Kemal Suher (Bahçeşehir Üniversitesi), Sertaç Ersayın (YEKON-Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği), Selen Kocabaş (Yönetim Kurulunda Kadın ve Yeniden Biz Dernekleri), Serhat Özkütükcü (Denove Halkla İlişkiler Ajansı), Şeref Gözütok (Mark & Mark İletişim Ajans), Dr. Yılmaz Argüden (ARGE Danışmanlık), Zehra Öney (WTECH- Teknolojide Kadın Derneği), Zerrin Keskin (Avrupa Birliği Başkanlığı) ye aldılar.