HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜNE 2020-21 AKADEMİK

Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların İngilizce Derslerinden Muafiyet Sınavı
Detayları

Değerli Öğrencilerimiz,

COVİD-19 pandemisi sebebiyle, İngilizce Muafiyet Sınavı 10 Mart Çarşamba günü saat 15.30’da çevrimiçi (online) olarak Zoom programı aracılığıyla eşzamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Sınava yalnızca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Hukuk ve Adalet Meslek Yüksekokulu’na 2020-2021 Akademik yılında ek yerleştirmeyle veya yatay geçişle kayıt yaptırmış öğrencilerimiz girebilirler.

Sınav tek oturumdan oluşmaktadır. Bu sınavdan başarılı olan öğrenciler, aldıkları puan aralıklarına göre İngilizce I ve/veya İngilizce II derslerinden muaf olabileceklerdir. Sınava katılmayan veya katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin ilgili dersi (veya dersleri) almaları zorunludur.

Sınava katılacak öğrencilerin okul numarası, ad-soy ad ve bölüm bilgilerini en geç 8 Mart Pazartesi gününe kadar  gulcingulec@cankaya.edu.tr adresine mail yoluyla bildirmeleri gerekmektedir.

Sınavın içeriğine ve uygulama şekline dair detaylı bilgilendirme Modern Diller Birimi web sitesinde (aeu.cankaya.edu.tr) yer almaktadır.

Hepinize Başarılar Dileriz.