Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak seni tercih yapmadan önce bölümümüzü deneyimlemeye davet ediyoruz!

Hızlı bir değişin yaşandığı ve geleceğin gözde mesleklerinin yeniden şekillendiği günümüz dünyasında halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunları en ön sıralarda yer almaya ve geleceği tasarlamaya hazırlanıyor!

Senden tamamen yaratıcılığını kullanarak 100 yıl sonra dünyayı değiştireceğine inandığın bir slogan bulmanı, bu sloganı atölyemizde yer alan çeşitli objeler içerisinden seçeceğin tek bir objeyle görsel yolla desteklemeni ve geleceğe bırakılacak bir film karesi tasarlamanı istiyoruz.

Etkinlik mezun lise öğrencileri içindir ve ücretsizdir. İlk başvuran 15 kişi ile sınırlı olması sebebiyle başvuru için erken davranılması önem taşımaktadır. Tüm öğrenci adaylarımızı heyecanla bekliyoruz!

Tarih: 03.08.2022