Üniversitemizin İİBF Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, İtalya’nın en dinamik şehirlerinden Napoli’de, köklü, mezun öğrenci memnuniyeti en yüksek okulları arasında yer alan Suor Orsola Benincasa Üniversitesi’yle 10.08.2022 tarihi itibariyle Erasmus anlaşması gerçekleştirdi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün mevcut Erasmus anlaşmalarına eklenen yeni anlaşma ile, kabul alan öğrenciler, bu üniversitenin Eğitim, Psikoloji ve İletişim Bilimleri Bölümü, İletişim Bilimleri Programı’nda eğitim görme imkanına sahip oldular. Rektörümüz Prof. Dr. Can Çoğun ve Suor Orsola Benincasa Üniversitesi Erasmus kurumsal koordinatörü Prof. Francesca Russo arasında dokuz yıllık geçerliliği olan anlaşma, iki üniversite arasında uzun vadeli bir iş birliği ve yol arkadaşlığının da temellerini attı.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu “öğrencilerin yüksek ders çeşitliliği ve akademik kaliteye sahip bir programa dahil olup global vizyonlarını, networklerini arttıracaklarını, İtalya’dan geleceklerin ise Çankaya Üniversitesi’nin çağı yakalayan, teori ile uygulamayı birleştiren eğitim perspektifinden yararlanarak, kültürlerarası iletişim kurma becerilerini geliştireceklerini” belirtti.