×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU DEMİRKENT VAKFI DANIŞMANLAR KURULU’NDA

Daha Fazla
BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖĞR. GÖR. DR. NEFİSE ŞİRZAD VE ÖĞRENCİLERİMİZ ZAFER KOLEJİ’NDE ATÖLYE EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Daha Fazla
BÖLÜMÜMÜZÜN 2019-2020 AKADEMİK YILI STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÖLÜMÜMÜZDE ADFORCE PROJESİ KAPSAMINDA SÖYLEŞİ VE WORKSHOP GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha Fazla
BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU “DEMİRKENT ÖDÜLLERİ” SEÇİCİ KURULUNDA YER ALDI

Daha Fazla
EDİTÖRLÜĞÜNÜ BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU’NUN ÜSTLENDİĞİ “GÖBEKLİTEPE: İNSANLIK TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR” KİTABININ TANITIMI VENEDİK SARAYI’NDA YAPILDI.

Daha Fazla
KÜLTÜRLER ARASI İLETİŞİME KATKI SAĞLAYAN “GÖBEKLİTEPE: İNSANLIK TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR” PROJESİNİN ŞANLIURFA AYAĞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha Fazla
BÖLÜM HOCALARIMIZDAN ÖĞR. GÖR. NEFİSE ŞİRZAD’IN “SOSYAL TİCARETTE ETKİLEŞİMİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ” BAŞLIKLI MAKALESİ YAYINLANDI.

Daha Fazla
Kültürler arası İletişime Katkı Sağlayan “Göbeklitepe: İnsanlık Tarihi Yeniden Yazılıyor” Projesi Roma’da Gerçekleştirildi

Daha Fazla
BÖLÜMÜMÜZÜN 2019-2020 AKADEMİK YILI ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Daha Fazla
RATEM’İN DÜZENLEDİĞİ ÜNİVERSİTELER ARASI İLETİŞİM FİKİRLERİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

Daha Fazla
BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU’NUN KATILDIĞI UNESCO TMK 4. BÜYÜK BULUŞMASI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Daha Fazla
BÖLÜM SEKRETERİMİZ SİNEM YAVUZ 2018-2019 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNDE PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Daha Fazla
BÖLÜMÜMÜZÜN 2018-2019 AKADEMİK YILI ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Daha Fazla
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu UNESCO TMK Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanlığına Seçildi.

Daha Fazla
ÜNİVERSİTEMİZ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU UNESCO TMK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

“TÜHİD ÇANKAYA’DA” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha Fazla
BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU “DÜNYANIN ÖDÜLLENDİRDİĞİ TÜRK KADINLARI” SERGİSİNDE.

BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZ 3.ANKARA MARKA FESTİVALİNDE

Daha Fazla
BÖLÜMÜMÜZÜN 2017-2018 AKADEMİK YILI ORYANTASYON TOPLANTISI 27.9.2017 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.